Gree Pulse GWH24AGD-K6DNA1A klímaberendezés

365.600 Ft

Hűtési teljesítmény: 6.2 kW
Fűtési teljesítmény: 6.5 kW
Hűtőközeg: R 32
Energiaosztály: A++ és A+

Kategória: Címkék: , ,

Gree Pulse GWH24AGD-K6DNA1A klímaberendezés

Az idén 10 év jótállással vásárolható Pulse kiemelkedő tulajdonságai a 3D légáram és a 7 fokozatú ventilátor állítás, amelynek köszönhetően bárki megtalálhatja a számára legkomfortosabb légsebességet. A kül- és beltéri egység kompakt mérete, valamint a beltéri matt fehér színe miatt bármilyen helyiség stílusába könnyen beilleszthető. A kínálatunk egyéb klímaberendezéseihez hasonlóan, a Pulse H-tarifa igénylésre alkalmas.

További tulajdonságai

  • fűtés -15℃ külső hőmérsékletig
  • A++ energiaosztály hűtés üzemben
  • Wi-Fi vezérlés
  • öntisztító funkció
  • Cold Plasma szűrő
  • távirányítóba integrált hőmérő (I feel)
  • 8℃ temperálás
  • időzítő
  • választható vezetékes és infra távirányító
  • 7 fokozatú ventilátor

2,6 – 3,2 – 4,6 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

FŰTÉS

Fűtés rásegítésre javasolt készülék. Akár -15°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez. A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű , amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088. A Gree Pulse készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.

Adatlap

Gyártó

Felszerelési felület

oldalfal

Hűtőközeg

R32

Működési elv

inverter

Fűtési energiahatékonyság

A+

Hűtési energiahatékonyság

A++

Beltéri egység zajszintje

49 dB

Teljesítmény

6,2 kW

Wifi

Igen

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Gree Pulse GWH24AGD-K6DNA1A klímaberendezés” értékelése elsőként